Sunday, January 23, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool (rebut RM100)

1st time masuk contest..huhu~
saje try masuk..
ak msuk contest ni pn hanya sbb tarikh tutup 1 mac..
besday ak 2..huhu~[sengal]..hahha~

ok, straight 4ward~~~
Contest ni dianjurkan oleh : Si Gadis Bermata Coklat



aku tahu psl contest ni melalui Auni..
syarat nk join contest ni>>>

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog Si Gadis Bermata Coklat
[dh follow dh..follower ke 931]

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog
Si Gadis Bermata Coklat
[d0ne! dh letak!]

3. buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100??*ayat yang simple je tau!*
contoh: kalau saya menang, saya nak shawl banyak-banyak !

[kalau menang rm100,ak nak duit..huhu~(slps pening duk pk nk ape)..]


4. tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

kami pemalu
Mr. TN Sky
qaseh
en nakal
miss epa

5. tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


so ni pic hitam putih ak..xcool pn..saje ngade2 letak pic ni...
huhu~



8 comments:

  1. thnks tag nakal yer

    klu berkesempatan nakai follow up

    ~~~~~~~~~happy blogging~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  2. miss epa~welc0me..
    apisv2~thnks =))
    en.nakal~same2..hepi blogging too~

    ReplyDelete
  3. thanks~saje je..xhrap pn menang...huhu~

    ReplyDelete
  4. comel !

    salam & hye ! terima kasih sebab dah join contest ni :) good luck yaaaa

    ReplyDelete

tinggalkan jejak anda di sini.. =))


nick.adika recipesdot4all. Powered by Blogger.